11 януари 2009

Бойко и математиката

Днес Бойко демонстрира за пореден път своята :

Столичният кмет Бойко Борисов заяви в неделя, че режим на парното е въвела държавата, а не общината и определи като евтино политиканство и манипулация думите на премиера и икономическия му министър, че е осигурен газ за 30 дни, като в същото време на София се подава 35% от необходимото количество. "И още по-рязко се разминават с бодряшките лъжи на премиер и енергиен министър, че имаме газ за 30 дни. Защото, ако имаш газ за 30 дни, защо даваш 35 процента?!", възмути се Борисов.

Какво разбираме от това негово изказване?
1. Ние знаем, но изглежда Бойко не знае, че в "Чирен" има достатъчно запаси от газ, но тръбопроводите могат да подават до 35 % от нужния на страната газ.
2. Че Бойко не знае, че потреблението на газ се е увеличило, затова капацитетът на "Чирен" не е достатъчен.
3. Че продължава да лъже, че премиерът лъже.
4. Че нито един журналист не се осмелява да прекъсне този самоук талант и да го попита дали не е запознат с горните факти.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).