09 ноември 2008

Бойко Борисов и хомосексуализма


Тези дни Бойко Борисов отново прояви своето "мъжкарство" и нетолерантността си към различните хора. Дали провокиран от Станишев, дали защото не е запознат с основните постулати на Барак Обама, Борисов се е изявил:


"Не се страхуваме от ГЕРБ и от Бойко Борисов и няма да допуснем страната ни да бъде управлявана от партия, която ще мутризира целия обществен живот, заяви премиерът. „Всички балони спихват. Митовете си отиват”, коментира Станишев. „Аз бих му отвърнал в същия стил, че бих направил всичко възможно хората с хомосексуални нагласи да бъдат извън управлението на страната, защото това се отразява на психиката на народа и на взимането на важни решения”, отвърна Борисов."


Друг представител на ГЕРБ - Цветан Цветанов пък се разсърдил и отвърнал, че не прилича на мутра. За да не спекулираме - вижте снимката горе вляво и сами преценете дали някой от тези двамата прилича на мутра или не.
Какво разбираме от тези изказвания?
1. Че за Бойко Борисов хомосексуалистите не са хора, които трябва да са в управлението на страната. За негова информация, ето какво каза Барак Обама след избирането му, а той го повтаряше и по време на кампанията си: It's the answer spoken by young and old, rich and poor, Democrat and Republican, black, white, Hispanic, Asian, Native American, gay, straight, disabled and not disabled - Americans who sent a message to the world that we have never been a collection of Red States and Blue States: we are, and always will be, the United States of America. Г-н Борисов, как точно ще погледнете г-н Обама в очите, ако някога станете премиер и как ще се здрависате с него, когато той има такива неправилни, според вас, възгледи, а е и с баща - африканец и майка - бяла, т.е. със сигурност няма да ви допадне?
2. Че за Бойко Борисов очевидно Станишев трябва да е със хомосексуална нагласа - нещо, за което един политик, дори изпаднал до ниското ниво на Борисов, трябва да има доказателства.
3. Че Цветан Цветанов сам се оприличава на мутра, защото Станишев всъщност не е казал нищо за него или за Борисов, а за това, че партията ще мутризира живота. Което се вижда и по управлението на София.

6 коментара:

Анонимен каза...

10 ноември е повратна дата в нашата история.
На 10 ноември се навършват ТРИ години от назначаването (с решение №270 на СОС) на бойко борисов за кмет на София.
По този случай в.Сега (08.11.2008 г.) поставя бойко борисов "в рамка":
"Extraординарецът на Републиката".
Очеркът на Галя Горанова заслужава да се прочете.
.......
1096 дни безхаберие. 1096 не стигнаха на б.бо...ка за първа копка на завод за боклук. Задръствания и мърсотия. Усъвършенстване на модела Софиянски и трансформирането му в модел борисов. Излаз на София на море (цариградско). Развитие на популация бездомни кучета. "Открито" концесиониране на градския транспорт, гарантирано от герб. Тротоари като витошките морени. Виртуални подземни паркинги и гаражи. Ценен принос в политическия анализ на възродителния процес. 26304 часа интервюта по радия, телевизии, вестници, списания и многотиражки, пълни с бисери и върхове на мисълта.Успешно "забиване" на Топлофикация в полето на държавта. Усъвършенстване на умението за всеки проблем да намери друг виновен.
Софиянци, честита кметска тригодишнина. Напред към премиерството.

Анонимен каза...

Барак Обама да си оправя скапаната Америка. Ако иска и хермафродити да си назначи в управлението. Хомото не бива да влизат във властта, защото са като наркозависимите. Зависят от тайната си, защото нямат смелост да застанат и да кажат-аз към гей, може и Сергей, но съм умен, ожбразован, талантлив, имам опит и перспектива.
А и толкова ли се свършиха мъжете и жените с нормална ориентация, та да опрем до педерасти и лезбийки. Нека си живеят, но да не пречат!

Анонимен каза...

Анонимният хомофоб май е обикновен педераст. Гейовете не са ненормални. Ненормални са хората, които ги мислят за такива.

Анонимен каза...

Ами щом гейовете са най-нормалните, направете си една явна гей-партия-лидери дал Господ, все блестящи-от Евгени Паркетния Ватман до Азис. И отивайне на избори. Що се криете зад благозвучни политически наименования? Кво ви вади очите Бойко, че е мъж, а не някакво неопределено същество,което прави любимия си евродепутат? Соломон Паси направи любовницата си министърка, но тя поне е жена....

Анонимен каза...

Прави го формален лидер.

Анонимен каза...

Автора на тая статия да ми яде хуя :D:D:D:D

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).