13 октомври 2008

Кеворк Кеворкян за Бойко Борисов

"Кеворк проговаря", изд. millenium, 2008, стр.263
"Сигурно вече ръмжи срещу мен, но е факт, че медийният му образ (на б.б., б.м.)живее твърде самостоятелно и независимо от него. Той се превръща в обитател на собствените си отражения. Накрая може би ще дочака телевизия, която ще започва програмата си с "Добро утро г-н Б.Б." и ще я завършва с "Лека нощ, господин Б.Б.", както се обръщаха навремето към Енвер Ходжа. Сетне ще свали вратите на кметството, да не би зад тях да се крие някой заговорник.
"Ще добавя "с днешна дата".
Бареков: Добро утро г-н кмете (може и г-н генерал)
Б.Б.: Добър ден. Попитай Станишев, ако вече е станал...
Не ви ли втръсна простотия?

изпратено от "анонимен".

Какво разбираме от тези думи на големия журналист Кеворкян?
1. Че е ясно подмазвачеството на Бареков по бТВ.
2. Че Б.Б. явно страда от нарцисизъм.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).