13 октомври 2008

Бойко Борисов и "подписката"

Във "Фрогнюз":
"Кметът каза още, че от излишъка от бюджета няма да бъде похарчен нито лев за София, което означавало, че премиерът считал, че градът се управлява прекрасно. "Той е премиер на селата. А за съжаление живее в София, за наш ужас" - възкликна Бойко Борисов по адрес на Сергей Станишев."Аз нямам възпитанието на Цветан Цветанов, на Петър Москов или на д-р Лъчезар Иванов. В Банкя се реагира по друг начин на подобно предизвикателство", каза Борисов по повод репликата на Станишев "Здравейте циркаджии"."

Какво разбираме от тези думи на Борисов?
1. Че Бойко Борисов е невъзпитан и си го признава.
2. Че се мисли за гражданин.
3. Че не е разбрал намека на Станишев, който би звучал така: "Щом не си могъл да инвестираш все още парите от 2007 г., не очаквай да получиш нови за 2008 г.".
4. Че за него парите, отпускани от бюджета са "за харчене".

Боже, Боже, пази България от управници като Борисов!

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).