16 септември 2008

Бойко Борисов и силистренският кмет

Преди малко отново чухме новина (цитирана и по медии като "Медиапул" и "Фокус"):

...Във връзка с боклучената криза пред журналисти Първанов коментира днес, че "има доста сериозни кметове в България, като например силистренският кмет Иво Андонов, който може да реши проблемите на своя град, но да помогне и на София". Президентът добави: "Ако кметът на Силистра можеше да дойде и да оправи трафика и движението в София, щеше да бъде чудесно".

Какво разбираме от това?
1. Че президентът е наясно с факта, а именно - Борисов не е добър кмет.
2. Че въпреки, че е бил наясно, досега си е мълчал.
3. Че Борисов няма да оправи трафика и движението.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).