02 септември 2008

Бойко Борисов и неговите любими политици

Според интервю на кмета Борисов в сп. "Макс", цитирано по бТВ, любимите му политици са ... познайте!?
Затова е и нашата анкета вдясно. Днес няма да цитираме кои са те, за да не опорочим .

Молим ви - участвайте в анкетата, а на 7-ми септември точно в 8:00 ще разберете кои са любимите му политици!

Ще бъдете изненадани!

2 коментара:

Unknown каза...

http://bulgaria.actualno.com/news_178467.html

Анонимен каза...

Интервюта, интервюта, интервюта....
Ако ги съберете сигурно ще надхвърлят десетките томове на патрона му бай Тошо. И почти толкова съдържателни, пълни с бисери, безценни идеи и върхови достижения на мисълта. (Защо Тато го няма в списъка от Макс?) Интервюта с удобни журналисти и с удобни въпроси. А ако случайно някой журналистически въпрос кривне встрани, бойко веднага го вкарва в руслото на плиткоумието с познатия втръснал се монолог както Мирча Кришан - краставицата.
Колко души щяха да разберат за интервюто в Макс ако Харалан Александров не беше се възмутил в сутрешния блок на бТV, че се задава премиер, почитател и последовател на Сталин и Хитлер.
А от корицата на сп. "По-здрави" продължава да ни гледа мускуло-шкембелатият кмет по черни гащи.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).