02 септември 2008

Бойко Борисов и "Атака"

Мислите, че нямат нищо общо помежду си? Лъжете се:

Бойко Борисов в студиото на Нова телевизия, 01.09.2008 г.: Важно нещо, което с едно изречение бих искал да кажа. И аз, и ГЕРБ не сме изгорили, не случайно така се изразил и по отношение на „Атака”, мостовете нито с ВМРО, нито с БЗНС, нито с Демократическата партия, ако щете. Така ме ние сме избрали формат ЕНП, защото Европейската народна партия дава рамката за едно бъдещо управление или за едно, нека да го наречем с точна дума, поведение на партиите, членки на ЕНП – прогнозируемо поведение. Това е много важно да се знае от хората. Оттам-нататък, даже след вас с Краси Каракачанов, ще дойде до общината да се видим, поддържам необходимите диалогични връзки и възможности за диалог и контакт с тях на ниво лидери.

Какво разбираме от тези приказки на Борисов?
1. Че за властта е готов да работи и с националистите от "Атака" - хората, на които са им виновни циганите, турците и евреите.
2. Че Борисов не гори мостове с никоя партия, следователно ще е готов да се "разбере" и с БСП, НДСВ и ДПС, ако се наложи.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).