19 май 2008

Бойко Борисов и надплащането за балирането

Както съобщи "Медиапул", Бойко Борисов обяснил, че икономическа полиция е правила проверки на площадки за извършване на балирането и не са установени нарушения. От полицията заявиха пред Mediapool, че в централата на икономическа полиция към СДП няма подобна информация. Не фигурира и искане от Държавната агенция за метрология и технически надзор за съдействие при проверка на кантарите, каквато е практика при такива случаи. В СДП до понеделник нямаха информация дали полицаи от някое от трите РПУ-та, на чиято територия се намират площадките, са извършвали проверките. Запознати с практиката в столичната дирекция коментираха, че дори и да е имало искано съдействия от метрологията до РПУ-тата, то те се отразяват и в архива на СДП. И такава информация няма.

Какво разбираме от тази информация?
1. Че пак само в Интернет може да се прочете истината за далаверите около кмета Борисов.
2. Че той е готов да лъже и маже, защото знае, че никой няма да посмее да го попита директно за далаверите, а ако го попитат, ще отклони въпроса, като насочи погледа си към Ахмед Доган, БСП или тройната коалиция.
3. Че и след Софиянски пак се работи по софиянскиму.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).