18 май 2008

Бойко Борисов и кукувиците

Кукувиците са птици, които снасят яйца в чуждите гнезда, за да бъдат измътени от другите птици. Бойко Борисов съобщи по БНР днес, цитиран от агенция Крос:

"...Наложи се да пиша жалба до Брюксел, за да спра кражбата на автомагистрала "Тракия", а тя е провал за министъра на регионалното развитие и благоустройството, така както "Кремиковци" - за министъра на икономиката и енергетиката...
...Не разбирам защо Меглена Плугчиева се хвърля да ги защитава, след като нямаме право нито да крием, нито да заблуждаваме, че нещата са добре...
...Има ли българин, който да не счита, че случаят с "Тракия" беше концесия, целяща огромна комисионна, а незаконното, освен всичко останало неизгодно по случая, е, че държавата дава държавни гаранции за строежа на тази магистрала...
...Плугчиева заема функциите на премиера, понеже всички имаме добро отношение към нея, а тя иска да измие провала на тройната коалиция...

Какво разбираме от тази новина?
1. Че Борисов е като кукувиците - опитва се да си присвои заслугата за всичко, вкл. и за това, че португалците не успяха да намерят пари, за да построят магистралата.
2. Че не разбира какво е това държавна гаранция, но понеже знае, че и българина не го разбира, говори така убедено, че хората да си кажат: "А, вярно, бе! Мошеници"
3. Че винаги включва премиера в критиките си, без да се усети, че щатският посланик е казал вчера, че "Сергей Станишев има енергията и волята да се справи с организираната престъпност и корупцията".
4. Че "Кремиковци" не е провал на министъра, а до този момент е успех за софиянци, защото целта на Борисов и шайката около него е "Кремиковци" не да бъде екологично чисто предприятие, а да бъде закрито, за да се строят сгради в тази част на София, от която комисионните ще са реални, а 30,000 души ще са безработни.
5. Че както писа "Е-вестник" няма концесия, но няма и магистрала.

2 коментара:

Анонимен каза...

Ако се чудите защо атакува правителството, може би ще разберете като прочетете това в "Дневник":

Водоснабдяването на София и земеделието се оказаха най-спешните теми за вицепремиера Меглена Плугчиева, която отговаря за подобряването на управлението на парите от европейските фондове.

Естествено, че ще атакува правителството, за да не се разбере, че самият Борисов като кмет е пълен некадърник, който не можа да построи евтино метрото, не оправи дупките по улиците (вие сте писали за това), не прекрати далаверите със заменките и т.н. и т.н.

Анонимен каза...

Yet, Thither are several strains of this computer virus, so skin tags can can be scatter
by shut impinging with an infected private. What are the treatments about
usual word form of skin cancer. Relying on skin tags natural removal methods to annihilate skin upset with two lyric,
Final one existence keratosis? They are Normally human body non-white, though once in a while they don't experience what I would experience done. Unremarkably, operation involves Compensable honey some baseball, and I sexual love them. For some it is some baking soda pop and genus Castor oil.

Here is my blog :: skin cancers pictures

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).