12 март 2008

Бойко и лелята на ксерокса

Чудите се какво е това ли? Не се чудете, а четете "За града":
Лелята на ксерокса е болна, затова няма копия от докладите по точките, които ще гледа утре на заседанието си Столичният общински съвет. Това обяснение получиха журналистите от пресцентъра на Столичния общински съвет за невъзможността медиите и интересуващите се граждани да получат този път копия на предложенията за решения на предстоящата сесия на съвета. Тази седмица те ще трябва да се задоволят само с дневния ред, публикуват в интернет страницата на общината. От него обаче не става ясно нито какво се предлага, нито какви са становищата на комисиите по него. Докладите ще бъдат дадени на самото заседание.В началото на мандата си настоящият общински съвет обеща повече прозрачност. Дори бе обещано докладите да се качват в интернет страницата на СОС, за да може по-лесно да се виждат от всички, а и да се пести хартия. До този момент обаче това не е направено.Председателят на СОС Андрей Иванов каза при встъпването си в длъжност, че му трябват 80 дни да се ориентира в работата. Вече изминаха 100, но в работата на съвета не се забелязва добра организация - последният сериозен пример за това са гафовете около местните данъци и спирането на часовника на СОС с една седмица. Сега пък информираността на обществеността зависи от здравословното състояние на една служителка.

Какво разбираме от тази новина?
1. Че нищо не остана от провъзгласената прозрачност.
2. Че и общинските му съветници са като него - некомпетентни и некадърни

3 коментара:

Анонимен каза...

Уважаеми Скарамуш,
Добре е да илюстрирате публикацията си с предизборния плакат на б.борисов: "прозрачно управление, гарантирано от герб" и подписа на кмета-кандидаткмет.Плакатът все още може да се види на десетки места в София - на открито (огледайте се напр. на кръстовището "Алабин"-"Витошка") и в канцелариите на общинската администрация.

Анонимен каза...

Не разбирам защо плюете все по Борисов,той прави колкото може,но и това което прави е в пъти повече от всеки друг кмет.Защото е неудобен на старите комунистически номенклатури и не играе по тяхната свирка все е на прицел и му се прави лоша реклама,а на българина (или по точно на софиянеца) това му дай само да мълмори и недоволства.Ама ако не беше бати ви Бойко,корупцията в общината в топлофикация с почестването на София ??? ЕЕЕх плюете го ама само той има хъс и смелост да се изправи срещу БСП - ДПС - НДСВ...как ми се иска да ви видя с кмет като Татяна Дончева,тя тъй ще ви оправи че още 45 години комунизъм ще ви се приискат...Вярно е че и Бойко си има косури, но той Е НАЙ-МАЛКОТО ЗЛО В ТАЗИ КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА.
МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ ПОДКРЕПЯМ С ДВЕ РЪЦЕ ГОСПОДИН БОРИСОВ !!!

Анонимен каза...

неразбираш защо плюем по борисов защото явно не си софиянец,и не си наясно какво поточно е направил от предишните кметове.за снегопочистване се тази година парите се увеличиха мисля ,че с 8 милиона защото зимата щяла да е тежка, и какво стана?сняг наваля само на 1ви срещу 2ри и никой не го изчисти,какво направи твоя идол?оплете се в некви лъжи че уж обикалял и били 240 машини а на другия ден като се видя че не е пипано каза че го били излъгали(последно не се разбра дали е обикалял и какво е броил).за корупция няма какво да говорим изобщо само мога да ти кажа че толкова рекламираното езеро ариана и частният инвеститор се оказа,че това е сашо сталински в чиято кръчма кмета играе карти по цял ден(басейна дианабад).и какво излиза че срещу мижав ремонт на езерото той си построи заведения около него на едно от топ местата в софия.е това ако не е корупция незнам кое е!освен че е сложил неколко лампи по центъра за осветление на общественни сгради нищо друго не е направил,дупките по улиците са като кратери ,мръсотията е ужасна бездомните кучетата са навсякъде такива задръствания не е имало никога в софия.разбирам за хората от провимнцията защо е добър борисов,защото гледат всяка вечер слави и сутрин бареков и четът весниците които му лижът гъза.реалноста в софия обаче е друга!

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).