05 януари 2008

Бойко Борисов и снегътМислехме да пуснем поредица от материали за това как Бойко Борисов не само не успя да се справи със снега, но намери какви ли не обективни причини за това. По-хубаво е обаче да се види какво са открили обикновените граждани и читатели на нашия блог. Разгледайте внимателно снимката вляво. Намира се в центъра на... София! Повече информация и още снимки на горепосочения блог.

По-долу можете да видите и още една забавна гледна точка за ситуацията около снега. Не забравяме, че във всяка шега има сериозен момент.
Какво разбираме от този факт?
1. Че на Бойко Борисов не му пука за гражданите на София.

2. Че гражданите сами са си виновни!

Вижте как Христо Комарницки вижда сюжета във вестник "Сега":
Какво разбираме от тази карикатура?
1. Че за Бойко премиерстването ще е като слънце!
2. Че в зимата в София грачат гарги, лаят бездомни кучета и затъват по над 500-1000 нови регистрирани автомобили...

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).