19 ноември 2007

Роднина, милиционер. Роднина, милиционер.

Вестниците съобщават за проведеното днес заседание на новия Столичен общински съвет:

Полицаи оглавиха в понеделник Столичната община и общинския съвет. Бившият секретар на МВР Бойко Борисов за втори път положи клетва като кмет, а за председател на съвета беше избран Андрей Иванов (ГЕРБ), който е бил зам.-директор на националната полиция. Шеф на инспектората е бившият антимафиот Гален Ганчев.


Какво разбираме от тази новина?
1. Че се сбъднаха мечтите на героя от филма "Опасен чар" - днес навсякъде в СОС са роднини или милиционери.
2. Че както писахме и по-рано в този блог за Бойко Борисов, най-лесно ще успее човек в ГЕРБ, ако е или млада симпатична девойка, или бивш милиционер.

3 коментара:

Ангел Грънчаров каза...

Роднина, милиционер, роднина, милиционер... и за разнообразие тук-там по някое и друго ченге от ДС :-) Пей, олигархио!!!

Анонимен каза...

Ей, хора, хайде да не обиждаме всички милиционери. Не всички са Бойкоборисовци. Той е Бай Ганьо на полицията.

Анонимен каза...

Ей, аз съм млада симпатична девойка и смятам, че не си падам по уличната мъжественост на пожарникарите!

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).