27 септември 2007

Бойко Борисов и каратето

Според информация от "Атака" Бойко Борисов не е бил изявен спортист в миналото.
Медиапул съобщава:

От ”Атака” се бяха постарали и дори доведоха на брифинга човек, който се представи като Валери Найденов и като първия треньор на Бойко Борисов по таекуондо. По думите му настоящият кмет е постъпил в неговата група ученици по бойни изкуства през 1982 година още докато е бил ”млад пожарникар”. След това последва възторжено описание на Слави Бинев като един от надарените му ученици, който е печелил медали в състезанията, а Борисов като ”момче, опитващо с усърдие да компенсира липсата на талант”. Бе разкрито, че кметът всъщност никога не се е състезавал в този спорт. ”Неслучайно Борисов не говори за този период от живота си”, добави Найденов.

Какво разбираме от тази новина?
1. Че фактите за Бойко Борисов почват да стават известни един по един.
2. Че не е ясно защо са мълчали досега Слави Бинев и Найденов.

5 коментара:

Анонимен каза...

Наистина е добре да излизат фактите така.

Малка идея- не слагайте въпроси за анкета, които навеждат единствено към едната страна- вашата, ако търсите интересна и обективна анкета. Сега запитването отпред е като "Да плюем Бат' Бойко". Дайте и нюансите на ГЕРБ във въпроса- Бойко има програма и т.н. и нека тогава видите как читателите ви определят човека. Иначе за мен е смешник, но просто от вас се търси обективост.

Скарамуш каза...

Благодарим ви. Ако формулирате въпроса и няколко отговора, ще се постараем да го пуснем.

Bruce Wayne каза...

тоя треньора на слави е голям шемет. а борисов има пояс от карате, таекуондото е друг спорт и явно другаде го е тренирал

Анонимен каза...

http://sofrosan.free.bg/page2.html

Анонимен каза...

blag009, пак коментира пудред!!!! Искам да влязна с паролата си но не мога!!!! Шъ питам синковеца къде бъркам!!!!

"Bruce Wayne" е напълно прав !!! Хехехе , тия смехурковци като Бинев и Найденов да кажат открито че през 1982 г. се е тренирало таекуондо в България!!!! Според тях имало е такъв спорт ... извод ЛЪЖАТ !!!
Другото е бля-бля, виж това че бат Бойко е бил нац.треньор по карате е интересно да се докаже с НЕЩО !!!
И за мен ще ми е интерсна тая информация ! Наистина до 1983 г. тренирах карате в Козлодуй!!!Кой казваше че само в София и под наблюдението на МВР се е тренирало преди карат??? Това са пълни глупости !!!
Хехехе като си спомням само как потупвах механика на цеха ... ХАХАХА !!!
Кибик Блаже

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).