16 август 2007

Тъпите хуйовци на Бойко Борисов*

Откъс от книгата на Пепа Витанова "Секс off", стр. 169-170:

... По "Графа", около пазарчето, пред тях вървял най-известният и най-мъжествен в началото на новото хилядолетие наш генерал. Синът ми вдъхновено се развикал: "Бате Бойко! Бабо, виж бате Бойко!" Хората наоколо взели да се подсмихват, но генералът, който иначе вижда всичко, този път бил изцяло вглъбен в разговор по мобилния си телефон. Бил нещо бесен и изригналият му в слушалката гняв заглушил колите и трамваите: "НАЛИ ВИ КАЗАХ, ЧЕ СТЕ ТЪПИ ХУЙОВЦИ*!" Настъпила тишина и в нея се извисил гласът на сина ми: "Бабо, какво е това тъпи хуйовци?" Продължил да пита майка ми до детската градина, там после не оставил на мира госпожите, а вечерта това беше първият въпрос, с който посрещна и мен."


____
* - това е цитат, не сме си го измислили ние.

2 коментара:

Анонимен каза...

Сигурно е говорил с колеги по служба?

Unknown каза...

С кои колеги и по коя служба?

1. Отделни каратисти със зелени, кафяви и сини колани

2. Видни духове като този на Тодор Толев и на прочие подобни отстреляни бивши негови съдружници

3. Разни индивиди, заработващи официално като висши ченгета в Руменпетковата Мафия на Вътрешните Работи

4. Някои ГЕРБ-ери, явяващи се бивши, настоящи и бъдещи кандидати за квито и да е листи като ексглавния борец с организираната престъппост Ваньо Танов; адвокатката Душана Здравкова, която се чуди дали да зареже евродепутатството си заради кметския търкал във Варна; боса на попфолка Митьо Пайнера, който послушно изпълни заповедта на генерала да се откаже от листата в Димитровград, където го бяха набутали местните ГЕРБ-ери, но коленопреклонно увери лидера си, че ще продължава да дава мило и драго за продължаващия ГЕРБ-ерски разцъфтеж

Между позналите правилния отговор, ще се тегли жребий в присъствието на нотарус за голямата награда - чаша студена вода :-)

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).