16 август 2007

Бойко Борисов и сигналната му система

Миглена Славова пише в "Новинар":

...с непрекъснатите си коментари по всички възможни теми -
от наличието на извънземен живот до разходките с вилици и ножове по улиците, градоначалникът доста взе да пресолява манджата. Последната сламка, за която се хвана Борисов, логично е ДПС. И по-точно евентуалната подкрепа на сините за кандидата на Ахмед Доган в Кърджали Хасан Азис. Като че ли някакъв страх, прерастващ в параноя, блика от последните изказвания на генерала. Страх от това, че някой друг може да го засенчи по успехи и медийни изяви в десницата. Някой, който също може да коментира, при това не толкова първосигнално, всичко, което се случва в държавата.


Какво разбираме от този коментар?

1. Че Бойко Бо. коментира по всяка тема, стига да има микрофон пред устата си.
2. Че някой е забелязал преекспонирането му.
3. Че всъщност реакциите на Бойко Бо. са първосигнални.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).