05 август 2007

Бойко Бо. си имал кандидат-кмет, но не можел да откаже

Отец Саръев не е получил благословия на митрополита, за да участва в кметските избори наесен. Според "Медиапул" Борисов заявил, че ГЕРБ си е имала кандидатура за Кърджали, но "след като Саръев дойде при мен за помощ, аз на православен свещеник не мога да откажа."

Какво разбираме от тази новина?

1. Че кметът Борисов не може да откаже, ако го помоли православен свещеник.
В светлината на новината ни за кмета и евреите, малко странно е да набляга на думата "православен", а да пренебрегва останалите религиозни общности в страната. Значи Папата, мюфтията и Арменския поп ряпа да ядат.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).