02 юни 2015

Страхът от Путин е голяма работа

Илиян Василев
(снимка: "Капитал")

"Премиерът" Борисов замълча позорно в дните след публикуването на московския "черен списък на враговете на Руската федерация", в който е попаднало и името на бившия посланик на България в Русия - Илиян Василев. Самият той отговори на решението на Кремъл в своя блог.
"Премиерът" Борисов се хвали с откриването на музеи, пускането на лотове и други подобни, но не казва нито дума против решението на Москва да забрани на един българин да пътува свободно.
Мълчи и не коментира и реакцията на Европейския съюз - сякаш България не е пълноправен член, щом "премиерът" ѝ мълчи?
И не само мълчи, а праща и министри на посещение в Москва!?!

Какво разбираме от тази новина?
1. Че Борисов се страхува от Путин?
2. Че не смее да защити един гражданин на Република България от неправомерните действия на "братушките"?
3. Че е оръдие на руския империализъм и затова мълчи? 

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).