27 април 2015

Несъществителното име Борисов

Снощи по bTV, в „България търси талант“, където кой знае защо „спец“ в журито е набутана Илияна Беновска, се получи ефекта на бумеранга. Когато истерично искаш на всяка дума да пласираш любимия, без когото не можеш да дишаш, а именно лицето Бойко Методиев Борисов, Господ си знае работата и ти го връща тъпкано във физиомутрата.
Беновска, която е известна с предиханието си относно „Бойко Борисов“ и още не му е правила пиар само от тоалетната чиния, реши да пласира името на Бащицата и в шоуто „България търси талант“.
Беновска зададе „две съществителни имена“ на безспорно талантливия 21 годишен студент от НАТФИЗ Мартин Петрушев, който жонглира и импровизира в реално време с думите.
Та, пропагандаторката на Бойко Методиев Борисов зададе на Мартин Петрушев „две съществителни имена“, по които да импровизира – „България и Борисов“: „Моите две думи са две съществителни собствени имена Борисов, България. България и Борисов. Бойко Борисов“.
Мартин Петрушев моментално завъртя рап, в който изрече скоропоговорно:


Исках може би за ГЕРБ да гласувам, но може би ще трябва пред България да робувам. Дано в момента мене не ме разстрелят, надявам се след тези рими, които уцелят в десетката, в правителството клетката ще се случи, защото в България Борисов явно е изтеглил билет от държавната лотария, и в момента е министър председател, а аз тука – като някакъв обожател… Той единствено, не искам да кажа, но ще издам една малка епитафия – всички хора в България ни управлява една мафия, обаче вие това трябва да разберете и тука нещата да разцъфват като цвете… Защо Борисов е Там, а аз искам вие да го свалите, знам!“


След последните смазващи рими на Петрушев камерата показа киселата физиономия на Беновска, която джандарски измислено, изкуствено и идиотски, си мисли, че колкото повече се държи като „гавазин“, толкова повече и се получава „авторитет“.
„Аз не знаех, че ще бъда поканена да задам две имена… Зададох две съществителни имена …“, изсъска като фелдфебел Беновска и продължи: „Да повторя мойта покана, да дойдеш да те направя политически репортер в … /назовавайки радиото си/, но тогава ще те светна и за някои други работи, за които очевидно не знаеш, както се разбра…“.
На това място очичките на Беновска светеха злобарски, като че ли Петрушев си е счупил краката да търчи да и става политически репортер, когото Беновската щяла да научи „на накои други работи“.
Иво Сиромахов разби печалния опит на Беновска да пробута и в шоуто вожда си Борисов: „Първото име, което даде Беновска беше не особено съществително…
Беновска: България ли имаш предвид?
Сиромахов: Борисов имам предвид. Мнооого несъществително име“
Така Беновска бе размазана. С нейните напъни по нейния Борисовски напън.


Препечатано от Афера, където е публикувана с оригинално заглавие "БЕНОВСКА И НЕСЪЩЕСТВИТЕЛНОТО „БОРИСОВ“. ОТВРАТИТЕЛНИЯТ И ПИАР ЗА БОРИСОВ И РАЗМАЗА ФИЗИОНОМИЯТА."

Какво разбираме от тази информация? 
1. Че журналистите продължават с напъните за обслужване на Борисов?
2. Че има независими сайтове, където подобна статия може да се публикува?
3. Че Иво Сиромахов е пич?
4. Че има певец, който не се плаши от "премиера"?  

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).