25 февруари 2015

Манипулира наред, днес е редът на Тома Белев

Природозащитникът Тома Белев става поредният прелъстен от Борисов гражданин. След като пред него положиха томахавките си "Протестна мрежа", Асен Генов и Комитата(1), днес научаваме за поредния гениален ход на този наш аматьор-футболист, селянчето с каруцата от Банкя. Единственият човек, който е удържал на похотливия шепот на "премиера" изглежда е Иво Инджев?


Премиерът Бойко Борисов е позвънил рано тази сутрин по телефона на
природозащитника Тома Белев и му е съобщил, че Министерският съвет ще отложи решението си за концесията на ски зоната над Банско. Това съобщи самият Белев пред Клуб Z.
Борисов е обяснил, че има желанието да реши проблема в Банско, но не му предлагали добри решения. Затова правителството ще продължи да търси варианти и няма да взима решението днес.
"Днес точката с концесията в Банско няма да се гледа в Министерски съвет. Мисля, че правителството има добра воля в този случай да се търси законното решение при широко обсъждане. Това, че в министерствата има хора, които имат и друг работодател освен държавата, е отделен проблем и той трябва да се реши също", написа Тома Белев в профила си във фейсбук.

Какво разбираме от тази информация?
1. Че "премиерът" продължава с пиарските си ходове?
2. Че всъщност нищо особено не е станало, защото просто се отлага, а не отменя решението за ски зоната?
3. Че в деня, в който се обсъжда дългът за 16 милиарда, Борисов отклонява вниманието на протестърите в друга по-малко важна посока?
_______________
(1) Според Генов, се е чувствал като във вица "Един човек разказал на приятелите си, че срещнал мечката в гората и тя му казала: или ще те изям, или ще правя други лоши работи с теб. И когато го питали какво е станало, той казал: Ами изяде ме! Точно така се почувствахме в първите няколко минути след интервюто." "Другите лоши работи" са всъщност осъществяване на полов акт с ловеца.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).