22 февруари 2015

След Дянков държавата се срина!

Селянчето от Банкя прави гаф след гаф.


Ето какво е казал "премиерът" в Сандански, на "обучение", платено от немската фондация, която финансира проекта ГЕРБ от самото начало:
"той и припомни твърдата си подкрепа за финансовия министър в първия си кабинет Симеон Дянков, въпреки непопулярните му икономически мерки.


„След него държавата се срина, хайде пак да дойде селянчето от Банкя и изтегли каруцата”, допълни Борисов."

И други неща е говорил, които са странни - "били влезли в първия мандат с половин милиард дефицит". Че Дянков и Цветанов нямали да позволят това с КТБ да се случи. Че 16-те милиарда били дълга на БСП.

Какво разбираме от думите на Борисов?
1. Че най-вероятно без да се усети, е казал истината за Дянков?
2. Че след като Дянков срина държавата, нормалното е да отиде да работи за Русия?
3. Че си мисли, че всички сме късопаметни и не помним кой искаше не само това с КТБ да се случи, но и да се случи с всички банки?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).