20 януари 2015

Парвеню?

Това е поздравителна картичка, изпращана от Белия дом на хиляди хора по света. Единственият министър-председател, който я е публикувал на стената си, а оттам и в медиите, е нашият "премиер", с което доказва, че кавичките са правилно сложени в сайта ни.

Картичката, "получена" от Бойко:


Същата картичка, получена на 16-и декември, т.е. един месец по-рано, от блога на Каролин от Северна Каролина:

За доказателство, вижте и обратната страна на картичката на Каролин:

 Ето и връзка към публикацията на Каролин от Северна Каролина: 2014 White House Christmas Card. Такива картички в САЩ и по света получават толкова десетки, ако не и стотици хиляди хора, колкото печатницата смогне да отпечата...

 Какво разбираме от самхвалството на Борисов?
1. Че си мисли, че Обама го е поздравил лично?
2. Че ако Обама го беше поздравил лично, пак щеше да се похвали с картичката?
3. Че го мъчи липсата на самочувствие, която компенсира с парадирането, че с него "си пишат" световните лидери?
4. Че макар и да се облича понякога с костюм, в мислите си той е същото момче, макар и доста по-дебело, което тича със скъсаните гуменки и филията с мас?
5. Че е парвеню*?

________
Според речника:
- (същ.) Издигнал се чрез богатството си нискокултурен и духовнобеден човек.
- (същ.) Новобогаташ.
- (същ.) Прост, простак, високомерен, надут, презрителен, горд, надменен, нахален.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).