10 януари 2015

Пак клати банковата система

Нашите читатели знаят добре, че миналата година един от основните поддръжници на фалита на КТБ, а и на другите ни банки, беше Бойко Борисов - именно ГЕРБ предлагаха "банкова ваканция" за всички банки.

Днес, вече в качеството си на "премиер", Борисов отново клати банковата система:

За КТБ
Коментирайки казуса с КТБ, Борисов отново се изпусна - каза, че в момента държавата спасява друга или други банки.
"В момента подкрепяме други частни банки, за да няма проблеми. В КТБ държавата умишлено не се намеси и тя падна", заяви той, но отказа да съобщи имена.

Какво разбираме от тези думи на "премиера"?
1. Че в момента има още банки, които са на път да фалират?
2. Че някоя банка е отказала рекета на държавата и ще бъде наказана?
3. Че дори и като ББ версия 2, той пак плещи същите глупости?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).