24 август 2014

Цецо не е тъп, просто така изглежда!


Цветан Цветанов: "Да подкрепим инициативи, свързани с благотворителност за децата с алтруизъм". 

Какво да говорим повече? 

Можем спокойно да кажем: Цветан Цветанов не е тъп

Но някак си не ви ли се струва, че той има още много да работи над своето образование, кариера и начин на изразяване, за да стигне нивото, на което са тъпите хора?

За останалите хора, можете да прочетете повече по темата за предизвикателството "ледена кофа ALS" тук

А ако си мислите, че Цветанов все пак не е идиот, то вижте какво пише на официалната му страница: "Вижте клипа, за да разберете каква кауза подкрепям и кого предизвиквам". Той си казва - подкрепя борбата с алтруизма.

 

2 коментара:

Анонимен каза...


я , Бойко Борисов бил шеф на ИПОН,
главен секретар на МВР,

кмет на София и
министър-председател на Република България.. ибахти развития :)
генерал-лейтенант и д-р на науките

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).