23 август 2014

За ролята на духовата музика в духовния живот на висшето духовенство

Днес проф. Калин Янакиев, представен като духовен съветник на служебния премиер Близнашки е казал:

Калин Янакиев, снимка: dsb.bg
"Паметта е по-човешко качество от плъзгането по повърхността на ежедневието. Живеем с миналото и гледаме в бъдещето, затова сме хора. Всеки от нас е свободен да прощава, но всеки от нас е длъжен да помни. Паметта е много по-близка до вечността със стабилността си, отколкото плъзгането по бързеите на настоящето, допълни той."

Какво разбираме от тези думи на проф. Янакиев, известен още като "дядо Калин"?

1. Че кариеризмът не му е чужд и вече е зарязал лидерската си позиция в ДСБ??
2. Че е намерил начин да критикува, макар и по много заобиколен начин, Борисов? Защото, ще се съгласите, драги читателю, че щом проф. Янакиев твърди, че "паметта е много по-близка до вечността със стабилността си", а е известно, че Борисов има много нестабилна памет, то това е критика срещу него?
3. Че не става ясно за чий му е на дедо владика цугтромбон?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).