08 юли 2014

Разговор по телефона с Иван. "Много като тебе вече плакаха".

По повод съобщението:
"Управителят на БНБ Иван Искров звънял по телефона на Бойко Борисов по време на банковите атаки, твърди лидерът на ГЕРБ, цитиран от БГНЕС.
Първоначално Борисов не искал да се забърква и затова не вдигнал телефона. По разказа му обаче лично Сергей Станишев го помолил да говори си Иван Искров.
„Искров ме беше търсил и аз не вдигам, защото не исках да се забърквам. Станишев ми написа есемес: „Моля те да се чуеш с Искров”. И аз ги набрах, за да има единство и да не се възползва никоя партия", заяви Борисов пред журналисти.
Борисов дори заплаши, че ако някой друг наруши първи мълчанието, ще разкаже всичко, което се е казало в президентството.
„Ще кажа всичко – какво каза Искров, какво Орешарски и как се караха. Само да внимават – една думичка да се произнесе, толкова са виновни и нацапани”, заплаши Борисов."


Пускаме този уникален аудиозапис, от който всичко става ясно. Не можем да гарантираме, че този "Иван" от записа е същият Иван (Искров), но интонацията, поведението и т.н. говорят сами за себе си за бившия премиер.

Какво разбираме от думите на Борисов?
1. Че ясно се казва, че много като шегаджията са плакали?
2. Че не е ясно защо са плакали другите?
3. Че Бойко може да намери всеки, дори и само от едно телефонно обаждане?

1 коментар:

Анонимен каза...

Това не е запис на разговор с Искров, а с друг Иван, наречен "телефонен терорист" и датира от 2008 - 2009 година. Дори фразата за плакалите беше доста употребявана по това време. Проверете, преди да намесвате Искров. Иначе заплашителният глас не може да бъде сбъркан.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).