01 юли 2014

Бойко и банковата криза

Бойко Борисов обяви, че е "спасил банковата криза"!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви в Стара Загора, че той спасил банковата криза, прдаде кореспондентът на БГНЕС от града. "Аз я спасих с всичките си експерти", каза Борисов и заяви, че го е направил с всичките си експерти.
За това, че срещу него има сигнал в прокуратурата Борисов заяви, че не им обръщал внимание. Да реагира банковата система, да реагира Асоциацията на банките, заяви Борисов. "Да кажат, дали за тази една седмица тежка криза, не са разчитали не само на експертна, на цялата ми помощ. Включително главният прокурор да каже, как се борих да не се получи срив в банковата система. Да каже, дали е вярно това, което тези хора казват, дали някой ме подклажда. Точно обратното молехме им се да се умирят и да не се бият помежду си", каза Бойко Борисов.
БГНЕС припомня, че в редица медийни изяви в последните дни Бойко Борисов заявяваше, че Международният валутен фонд трябва да се намеси в  ситуацията с банките у нас и че държавата фалира. Той заяви, че "катастрофата се е превърнала в бедствие и затова трябва да вземем нов дълг от 5-6 милиарда, и да се викне МВФ".

Какво разбираме от това съобщение?
1. Че Бойко живее на друга планета?
2. Че е забравил какво говореше само преди ден, пак пред медиите?
3. Че се е умопобъркал?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).