01 юли 2014

Бойко и Саркози: два свята, единият е нормален, другият - български.

От днешните медии:
Бившият френски президент Никола Саркози бе задържан за разпит по разследване на предполагаема търговия с влияние. Задържането му в Нантер, близо до Париж, е безпрецедентна стъпка срещу бивш президент. Адвокатът на Саркози също е бил разпитан в понеделник по подозрение, че търси вътрешна информация по дело срещу бившия държавник... Следователите се опитват да установят дали Саркози, който беше държавен глава от 2007 до 2012 година, е обещал престижна позиция в Монако на високопоставен съдия в замяна на информация.
 От вчерашните български медии:

"Кокинов към Борисов за Цацаров: Не ми се подсмихвай, ти си го избира"

Какво разбираме от тази новина?
1. Че поредният човек, с чието приятелство Борисов се хвалеше, е следствен?
2. Че у нас прокуратурата не иска да разследва Борисов, защото той си е избрал главния прокурор?
3. Че България не е Франция?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).