02 октомври 2013

Бойко в Народното събрание

Днес в Народното събрание бе гласуван вотът на недоверие на кабинета "Орешарски". Внесен по искане на депутатите от ГЕРБ, той не получи необходимите 121 гласа. Нещо повече - дори не всички депутати на ГЕРБ подкрепиха вота.

Наред с празните приказки, които Борисов изприказва от трибуната, има една, която трябва да прочетем:

Не мога да си представя човек, който говори за наглост, който се държи като партия, спечелила изборите, заяви Бойко Борисов. Той допълни още, че народът е поставил ГЕРБ за първи път в новата история като първа политическа сила и когато се говори от името на народа ще трябва да се съобразяват с това. Веднъж спечелете избори срещу нас и тогава раздавайте акъл, добави Борисов.


Какво разбираме от тези думи на Борисов?
1. Че много го боли от загубата на властта?
2. Че все още не може да проумее как така е "първа политическа сила", а не е в управлението?
3. Че за него само този, който бие, може да "раздава акъл"?

Това е типичното поведение на махленския побойник, който винаги може да сложи край на всякакви спорове, като покаже заплашително юмруците си. За добро или за лошо, този похват не минава в Парламента.

Видео от изказванията на Борисов - тук.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).