29 септември 2013

Продължаваме!

Този блог е продължение на предишните два блога, в които разглеждахме поведението, действията и тълкувахме думите на Бойко Борисов.
Първият бе от времето на "кмета" Борисов, 
Вторият бе от времето на неговото управление като "премиер" на България.

Трябваха ни няколко месеца след последните избори, за да решим дали има смисъл да продължаваме с изследването на феномена "Борисов". Оказа се, че има, защото медиите, а и гражданите, се оказаха отново в небраното лозе на неговите "мисли".

Само за начало ще цитираме част от негово изказване от днес:

"Само че комунистите какво правят, те са царе на това – своите пороци да ги прехвърлят на друг. Ако си добър полицай, ти викат мафиот, ако си добър строител - казват пенсии не дава, ако си добър управленец, ти викат диктатор."

Какво разбираме от тези думи на Борисов?
1. Че не е разбрал как си вкарва автогол? Защото излиза, че след като именно Първанов направи Борисов генерал-лейтенант с думите, че бил добър полицай, това значи, че е... мафиот?
2. Че според него, той няма никакъв порок?
3. Че се мисли за добър управленец?


3 коментара:

Св.Св. Кирил и Методий каза...

This comment has been removed by the author.

Св.Св. Кирил и Методий каза...

Благодарим ви, че ни допуснахте сред авторите!

Братята Кирил и Методий

acidmartin каза...

Голямата опозиционна мечта на другаря-тиква Бойко Борисов, е да бъде опрашен от закръглена, но красива, интелигентна и креативна калинка от #ДАНСwithme.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).