11 октомври 2012

Политиците ни нормални ли са или идиоти?

Четем следното:

Реставраторите на "Цар Освободител" щели да са по-внимателни вече

Случващото се с паметника не е притеснително, каза зам.-кметът по културата Тодор Чобанов
Случващото се със сваления за реставрация паметник "Цар Освободител" било нормално и нямало повод за притеснения, стана ясно от думите на Тодор Чобанов, заместник-кмет по културата в София, по време на заседанието на Столичния общински съвет в четвъртък.
...той обеща екипът в село Требич ще бъде по-внимателен в работата си. По думите му охраната там вече е засилена и са взети всички мерки за сигурност...


Какво се питаме?
1. Ако "случващото се с паметника не е притеснително", защо се е наложило да засилят охраната и да вземат "всички мерки за сигурност"?
2. Ако тепърва ще са по-внимателни, значи до този момент са били невнимателни, така ли?
3. Защо започнаха реставрацията на този паметник, без да имат готовност за нея?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).