09 декември 2010

Бойко - пожарникар?

Вчера Бойко посрещна пожарникарите, оказали помощ на Израел.
Момчетата заслужават похвала и поощрение и Министерски съвет прие предложението на "премиера" да им се дадат парични награди от 1000 лв. Това е добрата новина.

Лошата е, че Бойко се опитва да използва и тази добра новина за своите "премиерски" неволи:

"Бойко Борисов каза, че пет години е бил заедно с огнеборците в пожарите и рискът никога не ги е спирал; температурата е 1200 градуса навсякъде в пожара, каза Борисов. Още от войната израелците помнят какво сме направили за тях. Вие днес, с това, което показахте там, след Москва, и след Израел, мисля, че направихте добра реклама за България - каза Борисов." След което "премиерът" се впуска в критика към... Първанов!


Какво разбираме от тази новина?
1. Че "премиерът" не е разбрал, че по време на войната (Втората световна) не е имало държава Израел и "израелци", а евреи, но нещо го притеснява да спомене тази дума?
2. Че "премиерът" вероятно не иска да дразни коалиционния си партньор Волен Сидеров, известен с антиеврейските си книги?
3. Че "премиерът" не може да се стърпи и да се изсере на всяко мероприятие с голяма реч срещу триглавата коалиция и Първанов?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).