05 декември 2010

Бойко и наводнението на Неговата Южна Дъга

Нали помните как Бойко се хвалеше с т.нар. южна дъга на Околовръстното шосе в София? Как Той лично я бил построил, как Той лично рушеше с багера незаконните постройки? Как без него нямаше да я има или щеше да я има след 20-30 години?

Но... като заваля дъжд, да докара реката по същата тази дъга. И дори силно некритичния към Бойко Борисов Иво Инджев се обади срещу Него (Бойко, не Господ!).

И дъгата я няма! А строителите от Главболгарстрой също ги няма! И Бойко - и той изчезна и остави кметицата, посочена и лансирана лично от Него - да се черви и да обира псувните на софиянци. А самият Бойко отиде да "спасява", а всъщност да си прави PR край пещерата Духлата.

Какво разбираме от тази криза?
1. Че Бойко е силе на думи, но на дела го няма никакъв, освен ако не става дума за външнополитически Пи Ар?
2. Че Бойко не смее да каже една лоша дума по адрес на ГБС, интересно защо ли?
3. Че Бойко не е толкова героичен, на колкото се преструва с помощта на верните му слугински медии?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).