15 ноември 2010

Бойко-Путин: голям шлем, голям член, голям праз?

Отмина историческото посещение на руския премиер при наш Бойко. Пътьом руският политик се видя и с президента Първанов - нещо, което не бе известно в началото, когато нашият "премиер" обявяваше как Путин щял да дойде в събота, за да могат "хубаво да си поговорят". "Хубавото" се оказаха 15 минути на четири очи. Другото бяха не разговори, а пълна капитулация.

Прочетете стенограмата от срещата. След това интервюто на "премиера" Борисов пред "24 часа" и пред бТВ. След това и интервюто на бившия премиер Костов по Нова.

Какво разбираме от тези документи?
1. Че Бойко е предал интересите на България?
2. Че ще строим руска АЕЦ?
3. Че ще плащаме изграждането на "Южен поток"?
4. Че, както казва Костов, сме се предали без бой?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).