04 октомври 2010

Цецо пак удря по Бойко

"Министърът" на вътрешните работи продължава със своите удари по "премиера" Борисов. След като го уличи в некомпетентност в петък, в неделя Цветанов потвърди наблюденията на независими експерти, че води подмолна война срещу Бойко.

Той направи това пред журналисти, повтаряйки че "обвързването на членството в Шенген с проблема с ромите не стои на дневен ред".

Да не забравяме, че само преди няколко дни Цветанов се похвали, че бюджетът на МВР за 2011 г. е с 50 млн. лева по-голям спрямо 2010 г.

Какво разбираме от тези изяви на Цветанов?
1. Че очевидно е обявил тайна война на Борисов?
2. Че никой от журналистите не смее да го попита как така противоречи на шефа си?
3. Че момчето, което "носеше папките" на Бойко, вече е голямо и иска цялата власт?
4. Че Бойко е пътник?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).