22 август 2010

Бойко и здравеопазването

Любопитна статия в "Сега".

"Пред медиите министрите мълчат, касата - също, а Бойко говори. И обяснява как хоспитализациите са скочили с изумителния половин милион само тази година, как няколко болници получават 45% повече пари, а лекарите в тях по 40-60 000 лв., как това източване на касата ще спре и как неосигурените ще трябва да си плащат лечението, ако не искат да внасят осигуровки. "Ако има лекарски протести - добре дошли са, но аз не виждам за какво, защото ние и в момента даваме над един милиард и 11 милиона лева за здравеопазване. Проблемът не е в парите, а в тяхното неправилно изразходване", казва премиерът..."


Какво разбираме от статията?
1. Че "Сега" в скоро време ще фалира?
2. Че се намериха журналисти, които да пуснат истината за Бойко?
3. Че Бойко е здрав и богат, затова не се интересува от бедните и болните?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).