19 август 2010

Медиите прекалиха: Бойко е Господ?!?!

Да, уважаеми читатели. Българските подмазващи се медии вече прекалиха. И преди се е случвало да пишат ласкателства по адрес на "премиера", но сега надминаха себе си!

Вижте "Труд" и статията "Бойко каза: Токът на морето да светне!" "И рече Господ: "Да бъде светлина!"

В статията има и други "бисери", от които сме избрали само един:

Бойко риторично пита сам себе си:
“Защо едни болници генерират печалба, а други - като пловдивската, имат над 40 млн. лв. задължения? Отговорът е - защото крадат!”.



Какво разбираме от статията?
1. Че "Труд" мисли Бойко за Господ?
2. Че ако според "премиера" болницата в Пловдив краде, защо той укрива тази кражба и не я е предал на "министър" Цветанов за разследване?
3. Че "премиер", който няма скромност и чувство за собствената си незначителност на фона на Господ, е срам за християните от СДС и ДСБ?

1 коментар:

Анонимен каза...

Няма по-гадно нещо от наведените медии, а в момента те са точно такива! И при ТЖ нямаше такова нещо! А относно милицията, т.е. полицията-пет пари не давам, живея в свободна страна и мога да кажа това, което мисля...

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).