01 август 2010

Що, бе?

Заглавие от проправителствената агенция "Фокус":

Премиерът Бойко Борисов не коментира действията на Прокуратурата по случая със Симеон Дянков

Премиерът Бойко Борисов не коментира действията на прокуратурата по случая с министъра на финансите Симеон Дянков, предаде репортер на Агенция “Фокус”. В кулоарите на Народното събрание министър-председателят Бойко Борисов заяви - по никакъв начин не се месим на отделните институции. "Главният прокурор, прокуратурата преценяват какво да правят – повдигат обвинение, разпитват, проверяват. Това си е тяхното право, тяхната задача. Винаги съм толерирал това действия. Накрая ще вземат решение и зависимо от него, ние ще вземем решение", каза Борисов в отговор на въпрос на журналисти.


"Премиерът" Бойко Борисов не коментира действията на Прокуратурата по случая със Симеон Дянков? Що, бе? Нали коментираше нон-стоп какво става по делата срещу Доган, Станишев, Овчаров... Сега що не иска? И какво значи, че "независимо от решението на прокуратурата, ТЕ ще вземат решение?" Ако прокуратурата каже, че Дянков е виновен, Той може да реши, че прокуратурата трябва да духа супата, така ли?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).