30 август 2010

Бойко, Борис Бекер, Малеева и кебапчетата

Трогателна сцена: Бойко Борисов играе тенис.
Но понеже тенисът не е с "тенисист" като собственикът на верига "Хепи" Орлин Попов, а с Борис Бекер и Магдалена Малеева, резултатът съответно е не 9:0*, а 6:4.

"Дневник" съобщава:

Борисов игра самоотвержено на мрежата и дори не взе почивка нито веднъж между геймовете. Той така гореше в играта, че даже не даде на Кушев да спре за глътка вода. Малеева внесе голямо настроение с атрактивни отигравания, а Бекер - той се стараеше много да праща топката удобна за игра на премиера и дори допусна две двойни грешки.


Какво разбираме от тази новина?
1. Че когато срещу "премиера" играят тенисисти, той няма шансове?
2. Че Магдалена Малеева ще бъде подложена на данъчна проверка, за наказание?
3. Че Бойко действително само се прави на мъж, защото истинските мъже знаят добре, че трябва да си почиват след всеки нечетен гейм?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).