02 март 2010

Бойко Борисов уличи Цветан Цветанов в лъжа!

Да, не се шегуваме.
Сравнете сами:

Цветан Цветанов:

"Вътрешният министър Цветан Цветанов заяви в Народното събрание, че повече от десет години не е имало политическа воля да се разработва Алексей Петров."


Бойко Борисов:

"Абсолютно съм сигурен, че по мое време нямаше такива работи. Така премиерът Бойко Борисов коментира хипотезата за привличане на хора от ъндърграунда като сътрудници на спецслужбите."Какво разбираме от това?
1. Че Б.Б. е вдигнал мерника на Ц.Ц.?
2. Че с това си изказване Борисов прави Ц.Ц. да изглежда смешен и жалък?
3. Че Б.Б. лъже?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).