08 февруари 2010

Търсим автори

Уважаеми читатели, търсим автори, които искат да пишат в този блог. Изпращайте електронна поща на адрес skaramush.bg@gmail.com с посочени ваши публикации. Ако бъдете одобрени, ще получите покана, с която ще имате право да пишете тук.

Молбата ни е продиктувана от факта, че дейността на "премиера" става толкова разнопосочна, че имаме нужда от лекари, инженери, спортисти, полицаи и т.н., които да могат да разсъждават над неговите поредни откровения.

Анонимността ви е гарантирана - ние никога няма да кажем на милицията кой ни е писал, а за по-сигурно ще изтрием дори и писмото от вас.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).