27 февруари 2010

Бойко кара самолет, мамо!

Според "Днес+":

Правителственият самолет с премиера два пъти летя до Пловдив в рамките на пет дни

"Напоследък най-честият пътник на това летище се оказва премиерът Бойко Борисов. От аеропорта потвърдиха това със зле прикривана гордост. Правителственият самолет кацна там миналия четвъртък, когато той дойде за срещата на кметовете, кацна и във вторник, когато изненадващо се появи, за да разгледа АГРА 2010. И двата полета са от...София."

и още:

Спомняте ли си, че в първите си дни от управлението премиерът се занимаваше точно с поръчката на два нови правителствени самолета. Дори върна единия, макар и държавата да беше ощетена с това.
Другият самолет обаче остана и очевидно влиза в действие, дори излишно често. Хайде пак да си говорим за икономии...


Какво разбираме от цялата статия?
1. Че "премиерът" е типичен популист, който е готов да загуби един час време път до летището, но да се повози в самолета - като баровец, като "премиер"?
2. Че този материал няма да се появи в нито един централен вестник?
3. Че мутрата си е мутра, дори и в целофанова опаковка?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).