20 януари 2010

Бойко и Руми - II

Във втория епизод на сапунения сериал, "премиерът" приема оставката на "външния министър", но прави това не чрез акт на правителството, а с решение на ИК на ГЕРБ. Очаквайте епизод III, когато Румито ще напусне и шефския пост в Европейската народна партия. "Те са много разочаровани, но приеха решението й", ще каже "премиерът". Помолен за коментар, днес той каза: "аз ги назначавам, те се отказват" и допълни, че новият министър е вече ясен, защото банката кадри на ГЕРБ е голяма.

Какво разбираме от днешната новина?
1. Че Румяна Желева се оказа повече мъж от много мъже в ГЕРБ?
2. Че Румяна Желева има качества, липсващи на "премиера"?
3. Че сагата с МВнР ще продължи?

1 коментар:

СкручЪ каза...

Нещо ми е съмнителна тази работа. Борисов най-вероятно се е съгласил, тъй като не ми звучи ГЕРБ да вземе решение, различно от това на Борисов, да не говорим и противоположно.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).