25 януари 2010

Бойко и народа

Зрителите на Би Ти Ви знаят, че Бойко Борисов е чест гост на екрана на тази национална и уважавана телевизия.

Вчера, в предаването "Нека говорят" г-н Борисов, "премиер" на страната, каза толкова много неща, че ако не сте го гледали няма да можете да ги повярвате, дори да ги цитираме изцяло. Все пак, в "Труд" можете да прочетете някои от тях.

Какво разбрахме от телевизията?
1. Че милиционер с милиционер най-добре си общува?
2. Че за Бойко предлагането на Румяна Желева за еврокомисар е било "тактика" с цел да нанесе "тежък нокдаун и нокаут" на противника?
3. Че той има само една грешка като политик - съобразяването с общественото мнение?
4. Че "премиерът" е толкова добър - направо слънчице?

1 коментар:

Анонимен каза...

БОЙКО -ЗНАМ ЧЕ ДРУГИ ВИ КАЗВАТ НЕВЕРОЯТНИ НЕЩА -НО АЗ ЩЕ ВИ ГОВОРЯ -НАПРАВО-НА НАШАТА МАЛКА НАРЕЧЕНА ПЛАНЕТА ЗЕМЯ-ИМА МНОГО ХОРА -КОИТО СА БОЛНИ ОТ ВСЯКЪКВИ ВИДОВЕ -РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ-СЪБУДИ СЕ ТИ КАТО-ПРЕМИЕР НА НАШАТА ВЕЧЕ ЗАБРАВЕНА ОТ МНОГО ГОД-НАСАМ БГ ДЪРЖАВА-И СЕ ПОСТАРАЙ ДА ПОМОГНЕШ -КАКТО НА НАШИ СЪНАРОДНИЦИ-ТАКА И ПО ЦЯЛОТО ЗЕМНО КЪЛБО-САМО С ЕДНИН ТВОЙ ПОДПИС-КОЙТО ЩЕ МОЖЕ СЕГА И ЗА НАПРЕД ДА ПОМОГНЕ- НА МИЛИОНИ ХОРА ДА БЪДАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ-ДОПУСНЕТЕ ТОЗИ НАШ БГ С ИМЕТО -ПРОДОДАН ХРИСТОВ-КОЙТО ПРЕДИ МНОГО ГОД-Е ЕМИГРИРАЛ В АВСТРИЯ-И СЪЩИЯ ТОЙ ДНЕС -МОЖЕ ДА ИЗЛЕКУВА-МИЛИОНИ ХОРА-МОЛЯ ВИ-ВЯРВАМ ВЪВ ВАС-КАКТО И ИМАМЕ-ОТНОВО НАШ БГ-КОЙТО И ТОЙ С ГОРДОСТ ЧЕ Е БГ-Е ОТКРИЛ-ЛЕКАРСТВО .ПРОТИВ СРИН.Н А М Е С Е Т Е СЕ.МОЛЯ ВИ.С УВАЖЕНИЕ ВАШ ЛЮБЯЩ ПОЧИТАТЕЛ ОТ ПРЕДИ-20-ГОД.КОЙТО БЕ НАПУСНАЛ РОДИНАТА СИ.И ВСЕ ОЩЕ СЕ НАДЯВА-ЧЕ НЯКОЙ ДЕН -БИ СЕ ПРИБРАЛ ОТНОВО -ТАМ ОТ ДЕТО БЕ ИЗНИКНАЛ-ОБИЧАМ ВИ-НЕЛИ-ОТ МАЛКИЯТ ОСТРОВ.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).