09 януари 2010

Румяна Желева си призна: не е избор на ГЕРБ, а на Бойко

Румяна Желева най-накрая си призна това, за което отдавна се говори: че тя е изборът на Бойко за еврокомисар, а не изборът на ГЕРБ.

Пред "24 часа" тя казва:

"Тя посочи, че в случая не ставало въпрос само за обиди лично срещу нея, а е организирана целенасочена кампания заради еврокомисаря, посочен от българския министър-председател."


Какво разбираме от това?
1. Че след като самият Борисов твърдеше, че изборът на еврокомисар щял да става от ГЕРБ, Румяна Желева издава далаверата, като признава, че я е посочена от "премиера"?
2. Че ГЕРБ нямат изобщо глас в избора на Бойко?
3. Че и с ГЕРБ и без ГЕРБ важното е какво казва "премиерът"?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).