18 декември 2009

Бойко + Цветелина = вечна любов към СиБанк

Няма да препечатваме слуховете за края на тяхната физическа връзка, защото съдейки по публикацията в блога на адв. Васев той не се е отразил на финансовата връзка:

Г-н Борисов, защо Си Банка - частна и офшорна банка вече 4 години е единствения посредник между държавата и гражданите за държавните плащания-данъци,такси, глоби?Какво разбираме от тази публикация?
1. Че вече се намират хора, които задават неудобни въпроси?
2. Че Бойко и Цветелина са изградили перфектната схема?
3. Че щом собственикът на СиБанк е исландецът Тор Бьорголфсон, то нещата не се знае къде ще свършат?

1 коментар:

Анонимен каза...

strah me e da gagna! ne kazvam ni6to za6toto pak se zadava zlatnata re6etka!

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).