28 октомври 2009

Бойко Борисов подхваща Борис Велчев

"Премиерът" подхвана Борис Велчев. Вчера той заяви, че "всичко е в ръцете на главния прокурор" и че ако не вкарат бързо виновните, които самият Той е посочил, в затвора, то това ще е краят на държавата.
Същевременно бившият генерал Атанас Атанасов каза, че "Има желание явно да се закрие ДАНС, не знам точно от кого, обаче."
А Борисов не остана по-назад:
То вече е деградирала службата. Престъпният свят знае методите. Знае бланките. Знае движението на документи. Знае как работи една система. Тя вече трябва да се преконструира наново. За всичко това виновникът се казва Станишев. С омразата си към мен, след това към Румен Петков, той просто заличи и унищожи възможностите на държавата да се съпротивлява на организираната престъпност. И аз считам, че то е с умисъл. Не е без умисъл. Много съм им гневен. Просто ще чакам прокурорите да си свършат работата. Тук няма тълкувания. Толкова е ясен съставът на престъпленията, че няма никакво място за тълкувание”


Какво разбираме от това?
1. Че Бойко Борисов е решил да закрие ДАНС?
2. Че Бойко Борисов разпорежда на прокуратурата да вкара Станишев в затвора?
3. Че Атанас Атанасов се прави на ни лук ял, ни лук мирисал за това кой иска да закрие ДАНС, докато в същото време самият Той, Бойко Борисов, си казва, че Той е този човек.
4. Че Бойко си връзва гащите, като ни лъже, че бандитите знаели методите - и твърди, че тези методи са бланките и движението на документите?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).