18 септември 2009

Бойко и Европата

Днес "премиерът" Бойко Борисов се обърка в желанието си да каже / не каже кой ще е българският комисар в ЕК.

По БНР преди малко той заяви, че Меглена Кунева е била добър комисар и е изпълнила мисията си в Брюксел. Но нямало да бъде пак комисар, защото е премълчала колко опасна е била политиката на тройната коалиция.
Преди ден той обяви, че името на бъдещия комисар е известно, но трябвало да бъде номиниран от ГЕРБ, защото ГЕРБ била демократична партия. Същевременно г-н "премиерът" сподели, че е казал на Барозу кой ще е новиият му комисар.

Какво разбираме от това?
1. Че Бойко е готов да жертва един от едва няколкото международно признати българи, за да задоволи желанието си да има "свой" комисар?
2. Че ГЕРБ е абсолютно недемократична партия, която само гласува желанията на своя бос?
3. Че Бойко Борисов не само сменя българския представител, но го прави и по най-тъпия възможен начин, като не си договаря ресора, за който ще отговаря комисарят ни?

1 коментар:

Анонимен каза...

По-голям болшевик в момента, в българския политически живот, от Бойко Борисов няма! Как можа да дръзне да хвърля кал по Меглена Кунева!Като е толкоа голям мъж, защо не си признае, че му трябват партийни послушковци, а не толкова интелигентни.За да не личи неговото скромно ниво, може би?

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).