10 юли 2009

Включете се активно!

Уважаеми читатели!

Само с активното ви участие можем да продължим блога за "премиера" Борисов. Пишете коментари, абонирайте се за публикациите, участвайте активно! Ако искате да станете автори тук, пишете на skaramush.bg@gmail.com с кратко обяснение кой сте и как пишете - посочете ваши публикации, за да ги прегледаме. Ако сте одобрени, ще ви пуснем покана за съ-авторство при нас.

Бъдете уверени - никой от нас няма намерение да ви издава на милицията, но вашето участие и подкрепа за сайта ще са от решаващо значение при решението ни дали и как да продължим издаването му.

4 коментара:

Иван Бакалов каза...

Здравейте,

благодаря ви за страхотната идея, професионалните усилия и куража да продължите/поддържате този блог!

"Обективна информация" само по себе си е де факто утопично понятие. Именно за това са нужни ако не безпристрастни, то поне критични наблюдения, максимиращи информационното многообразие и предоставящи възможността човек сам да си изгради мнение, прожектиращо реалността със стремеж към оптимална прозрачност.

За съжаление се чувствам недостатъчно информиран и никак инволвиран, за да допринеса активно към вашата идея с публикации или факти.

Въпреки това или по-скоро точно заради това, ще се радвам и за вбъдеще да продължавате да ни предоставяте алтернативното си мнение, стараейки се и за напред към максимално-възможна обективност и безпристрастност!

Поздрави,
Иван

П.П. Обмисляли ли сте възможността да водите блог-а паралелно на няколко езика? Нашите родни и прекрасни слова, за съжаление си ги разбираме само ние. Това неизбежно води до ограничаване на аудиторията. Идеята е дори и тези които не говорят Български да имат достъп до нефилтрирана информация за политическата реалност в България, в случай, че поради една или друга причина им е нужна.

Анонимен каза...

Иване,
популяризирайте блога - колкото повече хора го четат, толкова повече ще бъдем мотивирани да пишем тук!
Колкото повече хора идват, толкова по-голям е шансът сред тях да има добри блогъри, които да допринесат с нещо за разкриване истината за Бойко Борисов.

Анонимен каза...

Създателите на блога са нереализирани лайнари.

Анонимен каза...

Браво! Искам да поздравя всички за труда, който полагат. Продължавае в същия дух! Бъдете живи и здрави! Само така ще се отърсим от посредствеността, злобата, ненавистта и жлъчта хвърляна наяво-надясо от лмпени и аутсайдери! Време е хорта да се осъзнаят! Още веднъж, дерзайте!

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).