29 май 2009

Бойко и борбата

Според журналистката Весела Владкова от "Дойче веле", "Борисов оставя у хората впечатлението, че знае много добре срещу какво точно иска да се бори. Най-важната тема за него е авторитетът на страната, „всичко друго може да почака”, казва той."


Какво разбираме от това?
1. Че той знае срещу какво се бори, но ние не го знаем?
2. Че той се бори срещу, а не за?
3. Че трябва да си припомняме редовно думите му за това, че политиката е лайно, обвито в целофан? Само не е ясно той какво е - лайното или целофанът?

1 коментар:

Анонимен каза...

Авторитетът, с който една държава разполага, образът или имиджът й са много важни за отношенията й с другите държави. Ако Борисов е дал подобен акцент на изказването си, защо авторът преценява, че това е лошо? Твърденията на Борисов са верни.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).