17 май 2009

Бойко и изборите

"Фокус" съобщава от Пловдив:


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов настоя премиерът Сергей Станишев сам да отстрани съветника си Азер Меликов. На откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в Пловдив Борисов съобщи пред присъстващите, че Азер Меликов е автор на сайта „БойКостов”. Борисов заяви, че сайтът е абсолютна лъжа, черен PR, платен с откраднати пари от хората. Сайтът е лъжа, защото няма подписана никаква коалиция с Иван Костов и внушенията за такава са неверни, допълни Борисов.
„Азер Меликов, близък, много близък, най-най-близък на Станишев, е автор на сайта. Ако Станишев има чест, трябва незабавно да му вземе оставката сам. Този човек ще пипа софтуера на изборите. Ако такъв човек пипа софтуера на изборите, те няма да бъдат честни”, каза той.

Какво разбираме от тези думи на "кмета" Борисов?
1. Че сайтът BoyKostov.org очевидно казва неприятни за "кмета" неща?
2. Че сайтът, на който са публикувани само казани от г-н Борисов неща за него са "абсолютна лъжа", т.е. той се отрича от думите си?
3. Че според "кмета" софтуера на изборите можел да се пипа? Неясно е как компютърният гений Борисов е разбрал това, но щом го казва, сигурно ще ни обясни в следващите дни как именно се "пипа" "софтуера на изборите"? И какъв е точно този "софтуер на изборите"?

1 коментар:

voxy каза...

ама вие още ли шавате бе, хахахаха

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).